16 juni 2021
19:00

Lekstorp IF

Referat: Sjöviks SK - Lekstorp IF

En fin och solig kväll med en fantastisk fin plan ,Lekstorp berömde våran gräs plan väldigt mycket , mycket folk som det skall vara i ett derby , men nu till matchen , vi börjar som vanligt trögt och Lekstorp som är lite övertaggade börjar riktigt bra med bra spring i benen men när vi väl ridit ut den stormen , så tar vi tag i taktpinnen och skapar 4-5 riktigt bra lägen som vi borde satt nån men spelet jämnar ut sig och 0-0 i halvtid , sen är andra halvlek till en början ganska jämn men i den 60 min drar vi upp ett riktigt snyggt drömanfall som avslutas med att Olle skickar in bollen efter marken i straffområdet , där Drott är först och hoppar över bollen finurligt och Sebbe drar upp den i nättaket riktigt snyggt . Sen efter ett långt inkast av Pierre hamnar bollen hos Eliasson som dundrar bollen i ribbans underkant stenhårt och så nära 2-0 men istället gör vi i andra halvlek hela 7 byten och återigen tappar vi ju stabiliteten och sista långa 10 minuterna tar Lekstorp över matchen och vi blir alldeles för låga och bolltittare , Lekstorp skapar chans på chans nu men Calle i målet gör det såå bra men sen när Ljungan får sitt andra gula kort och med 10 man sista minuterna så orkar vi inte stå i mot längre och Lekstorp kvitterar rättvist .
Ett rättvist resultat i en tuff och rolig match och ett överraskande bra Lekstorp som kommer gå bra i serien , vi själva kan mycket bättre och vi har inte riktigt hittat stabiliteten ännu ,och idag har vi en del spelare som underpresterar tyvärr kanske lite slitna sen förra matchen som var mycket springa också men detta lovar ändå gott till premiären på Måndag , Bäst idag var Cedergårdh i mål samt Anton och Ljungan i mittlåset sen Sebbe Som kanske var bäst idag men även Eliasson gör ett mycket bra inhopp idag .Som avslutning på matchen fick en Lekstorp anknuten ung kille i rullstol och tufft i livet mota två signerade bollar och applåder från båda lagen , en fantastiskt fin upplevelse där man fattar hur bra man har det och en tår i ögat .(Snyggt jobbat Remler )